دریا صنعت آسمان

دیونایزرصنعتی و کاربرد آن

دیونایزرصنعتی و کاربرد آن

دیونایزر نیمه صنعتی چیست

دیونایزر صنعتی و کاربردآن

به طور کلی در این مقاله مطالبی مهم و کلیدی در رابطه با انواع خصوصیات و کاربرد های مختلف و متنوع دستگاه دیونایزر خدمت شما به طور کامل بیان خواهیم کرد و همچنین در ادامه این مقاله به سراغ معرفی گروه بازرگانی و صنعتی دریا صنعت نیز به طور کامل خواهیم رفت.

توضیحاتی در رابطه با دستگاه دیونایزر

همان گونه که میدانید وجود آب خالص، با کیفیت و بدون املاح برای تعداد زیادی از انسان های سراسر جهان مسئله ای بسیار مهم و حیاتی به شمار می رود و همچنین به این نکته توجه داشته باشید که این فرآیند به کمک دستگاه دیونایزر نیز انجام می شود.

به طور کلی آب تصفیه شده علاوه بر این که مورد استفاده انسان ها قرار می گیرد از این نوع آب میتوان در مشاغل مختلف و متنوع پزشکی، شیمیایی، دارویی و آزمایشگاهی استفاده کرد.

در ادامه این مقاله مطالبی مهم و کلیدی در رابطه با تحلیل و بررسی انواع خصوصیات و کاربرد های دستگاه دیونایزر خدمت شما به طور کامل بیان خواهیم کرد و همچنین به سراغ معرفی شرکت بازرگانی دریا صنعت نیز خواهیم رفت.

معرفی کلی دستگاه دیونایزر

به طور کلی در رابطه با معرفی دستگاه دیونایزر این گونه می توان بیان کرد که این دستگاه مفید آب هایی را تولید می کند که هیچ یونی در درون این آب وجود ندارد و همچنین شما به وسیله این دستگاه می توانید آبی خالص تر از آب مقطر را به دست آورید.

به این نکته توجه داشته باشید که ساختار دستگاه دیونایزر از دو ستون آنیونی و کاتیونی تشکیل شده است؛ به طور کلی در ستون آنیونی از عناصری استفاده می شود که بار آنها منفی است اما در ستون های کاتیونی این دستگاه از عناصری با بار مثبت مثل پتاسیم، آهن و سدیم استفاده می شود.

به طور کلی در رابطه با طراحی، متریال و مواد اولیه تشکیل شده این دستگاه اینگونه می توان گفت که جنس این وسیله کاربردی و مهم از استیل، فایبرگلاس و کربن است.

این دستگاه کاربردی دارای اجزاء و تجهیزات جانبی مختلف و متنوعی است که به طور کلی میتوان به مواردی مثل مخزن سود و اسید، پمپ آب خام، شیر فشار شکن، پمپ آب یون زدایی شده، کنتور، pH سنج، هدایت سنج، مخزن ذخیره و پمپ تزریق نیز اشاره کرد.

طریقه کارکرد دستگاه دیونایزر به این صورت است که در مرحله اول آب از پمپ برقی همراه با فشار مثبت خارج می شود و همین عامل باعث می شود مقدار زیادی از میکروب ها و یون ها از آب داخل دستگاه خارج شوند؛ به طور کلی این مرحله اسمز معکوس نام دارد.

در مرحله دوم آب موجود در درون دستگاه با رزین کربن ترکیب می شود و همین عامل باعث می شود تمامی یون ها و ذرات جامد موجود در آب از بین بروند؛ این مرحله تبادل یونی نام دارد.

در مرحله سوم در درون این دستگاه از اشعه ماوراء بنفش استفاده می کنیم و همین عامل باعث می شود تمامی میکروب های موجود در آب به طور کامل از بین برود؛ به این نکته توجه داشته باشید که این مرحله استریلیزاسیون نام دارد.

مرحله آخر این دستگاه فیلتراسیون نام دارد؛ در این قسمت آب موجود در درون دستگاه از یک فیلتر مخصوص غشایی عبور می کند و به طور کلی با پایان این مرحله آب فوق خالص به دست می آید.

به طور کلی به این نکته توجه داشته باشید که این روش تصفیه آب در مقایسه با روش های دیگری که وجود دارند از لحاظ سرعت، هزینه و مصرف در سطح بالاتری قرار می گیرند.

انواع کاربرد دستگاه دیونایزر

به طور کلی به این نکته توجه داشته باشید که اصلی ترین کاربرد این دستگاه حذف تمامی نمک های محلول موجود در آب است که در اصطلاح به این فرآیند یونیزاسیون گفته میشود.

به طور کلی این دستگاه مفید در مشاغل و صنعت های مختلف و حساس مثل داروسازی، صنایع غذایی، کشاورزی، سرم سازی، عطر سازی، صنعت نانو، شستشوی قطعات متنوع الکترونیکی، تولید مواد شوینده و شامپو نیز کاربرد مهم و اساسی دارند.

یکی از کاربرد های اصلی دستگاه دیونایزر در رابطه با دستگاه مهم و حیاتی دیالیز است؛ به طور کلی به این نکته توجه داشته باشید که فقط آبی که از این دستگاه خارج می شود برای دستگاه دیالیز مورد استفاده قرار می گیرد.

در نهایت با توجه به مطالب مهم و کلیدی که در رابطه با انواع خصوصیات و کاربرد های دستگاه دیونایزر خدمت شما به طور کامل بیان کردیم؛ شما می توانید با مراجعه به گروه صنعتی و بازرگانی دریا صنعت دستگاه تصفیه آب مورد نظر خود را با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی از این مجموعه تهیه کنید.

هم اکنون استعلام قیمت بگیرید

Publish modules to the "offcanvas" position.