دریا صنعت آسمان

آب شیرین کن صنعتی

آب شیرین کن صنعتی

آب شیرین کن صنعتی

امروزه به دلیل کمبود منابع آب شیرین، کشورهای مختلف به شیرین کردن آب‌های شور دریاها روی آورده‌اند. از این رو استفاده از دستگاه‌های آب شیرین کن صنعتی بسیار رایج شده است. دستگاه آب شیرین کن صنعتی با استفاده از فناوری اسمز معکوس به جداسازی املاح و یون‌های آلاینده آب می‌پردازد و آبی شیرین و گوارا را در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد. این دستگاه در صنایع مختلف کاربرد دارد و آب مورد نیاز آن‌ها را تامین می‌کند.

آب شیرین کن صنعتی چیست؟

 آب شیرین کن صنعتی به  دستگاهی  گفته می‌‌شود که روزانه حجم بزرگی از آب شور را در مقیاس صنعتی، تصفیه و شیرین می‌کند. منظور از تصفیه کردن جدا کردن آلاینده‌ها و املاح موجود در آب و تبدیل آن به آب قابل آشامیدن و استفاده در صنعت است. حجم مورد نظر، روزانه  5. 2 متر مکعب آب شور است. میزان حجم آب تصفیه شده اهمیت دارد. زیرا در صورتی که کمتر از این حجم باشد به آن دستگاه نیمه صنعتی و... گفته می‌شود. دستگاه آب شیرین کن صنعتی از قطعات مختلفی مانند پمپ ورودی آب، انواع فیلتر، شیر برقی، فلومتر و... ساخته می‌شود.  این دستگاه آب شور را گرفته و آن را با روش اسمزی معکوس تصفیه می‌کند.

یکی از دلایل استفاده از آب شیرین کن صنعتی کمبود آب شیرین در جهان است. برای حل این مشکل، آب شور دریا را تصفیه می‌کنند و از آب تصفیه شده  برای مصارف مختلف مانند آشامیدن، کشاورزی و صنایع استفاده می‌شود. آب دریا دارای املاح زیاد است که این موضوع باعث می‌شود این آب قابل استفاده نباشد و فقط در  صورت تصفیه امکان استفاده از آن وجود دارد.

آب شیرین کن صنعتی دستگاهی است که آلاینده‌های محلول در آب را از آن جدا می‌کند

 
دستگاه آب شیرین کن صنعتی حدود 99% املاح موجود در آب چاه و دریا را می‌گیرد و آن را تبدیل به آب شیرین و قابل استفاده می‌کند. این دستگاه با نام‌های دیگری مانند پکیج اسمز معکوس، پکیج RO صنعتی و مانند آن شناخته می‌شود. دستگاه آب شیرین کن صنعتی از این رو اسمز معکوس نامیده می‌شود که آب را با روش اسمز معکوس تصفیه می‌کند. در قسمت‌های بعدی درباره اسمز معکوس توضیح خواهیم داد.  پکیج RO  تقریبا از سال 2001 به تولید انبوه رسید و از این نظر تکنولوژی جدیدی است. پیش از این تاریخ روش اسمز معکوس تنها در مقیاس آزمایشگاهی برای جدا کردن املاح آب و شیرین کردن آن استفاده می‌شده است.

اسمز معکوس در دستگاه آب شیرین کن صنعتی چیست؟

برای آشنایی با اسمز معکوس ابتدا باید با فرآیند اسمز معمولی یا طبیعی آشنا شویم. اسمز فرآیندی در طبیعت است که در طی آن آب شیرین به سمت آب شور حرکت می‌کند و با آن ترکیب می‌شود. در واقع میل طبیعی حرکت آب شیرین برای ترکیب با آب شور را اسمز می‌گویند. اسمز معکوس روشی است که از این فرآیند طبیعی الهام گرفته است و در جهت عکس روش طبیعی عمل می‌کند. یعنی در این روش آب شور به سمت آب شیرین حرکت می‌کند. در روش اسمز معکوس در دستگاه آب شیرین کن صنعتی یک غشای نیمه تراوا وجود دارد. آب شور یا آب دارای املاح با فشار از این غشا عبور داده می‌شود. برای ایجاد این فشار از پمپ‌های فشار استفاده می‌شود. با ایجاد این فشار تنها مولکول‌های آب از غشا عبور می‌کنند و املاح موجود در آب در طرف دیگر غشا باقی خواهند ماند. به این روش آب شور و دارای آلاینده تصفیه شده و آب شیرین باقی می‌ماند. به این روش اسمز معکوس گفته می‌شود.


آب شیرین کن صنعتی اسمز معکوس

آب شیرین کن صنعتی با روش اسمز معکوس، آبهای شور را تصفیه می‌کند

غشای نیمه تراوا، در  اسمز معکوس یک فیلتر است و سطح آن سوراخ‌های بسیار کوچکی دارد. این سوراخ‌های کوچک مانع از عبور یون‌ها و املاح می‌شود. در واقع این سوراخ‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که تنها مولکول‌های آب خالص از آن عبور می‌کند و یون‌ها و املاح در طرف دیگر غشا باقی می‌مانند. اما این یون‌ها بر روی خود غشا انباشته می‌شوند و کیفیت عملکرد غشا را پایین می‌‌آورند. بنابراین لازم است که تصفیه آب در مراحل مختلف انجام شود. این مراحل عبارتند از پیش تصفیه و تصفیه با اسمز معکوس. اسمز معکوس را که توضیح دادیم و در ادامه درباره پیش تصفیه صحبت خواهیم کرد.

روش اسمز معکوس ترکیبات جامد محلول در آب را جدا کرده و از این طریق تلخی، شوری و هر نوع مزه و طعم را در آب از بین می‌برد. همچنین مزیتی که این روش دارد این است که مقدار املاح موجود در آب را می‌توان بنابر نوع مصرف تنظیم کرد. یعنی بسته به مصارف آشامیدن یا مصارف دام و طیور مانند دامداری، مرغداری و مانند می‌توان میزان املاح مورد نیاز را تعیین کرد.

تجهیزات دستگاه آب شیرین کن صنعتی

آب شیرین کن صنعتی دارای تجهیزات مختلفی است که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

پمپ طبقاتی یا الکترو سانتریفیوژ طبقاتی پمپی است که دارای طبقات متعدد به همراه پروانه‌های چند مرحله‌ای است. انواع پمپ طبقاتی عبارتند از پمپ چند طبقه، پمپ طبقاتی عمودی و افقی و پمپ چند پروانه یا فشار قوی.

یکی دیگر از اجزای آب شیرین کن صنعتی پمپ فید یا پمپ فیلتر شنی است. این پمپ آب ورودی دستگاه را تامین می‌کند. همچنین فشار اولیه برای فیلتر شنی و فیلتر میکرونی را این دستگاه تامین می‌کند. از این پمپ برای تامین حداقل فشار برای ورود آب تصفیه نشده به پمپ‌های پرشر استفاده می‌شود. به طور کلی این پمپ فشار مناسب مخازن پیش تصفیه را تامین می‌کند. حداقل فشار این پمپ 2 و حداکثر آن 5 است.

لوله کشی UPVC که برای اتصال قسمت‌های مختلف دستگاه آب شیرین کن صنعتی و انتقال آب به قسمت‌های مختلف دستگاه استفاده می‌شود. این نوع لوله کشی به دلیل کارایی بالا و رعایت نکات ایمنی در لوله کشی صنعتی استفاده می‌شود و قابلیت انطباق با دمای 0 تا 60 را دارا است.

 ممبران آب شیرین کن صنعتی

ممبران یا غشای نیمه تراوا  مهمترین قسمت دستگاه آب شیرین کن است

سوئیچ پرشر و سوئیچ لوپرشر که دو سوئیچ تنظیم فشار پمپ‌ها هستند. سوئیچ‌های فشار کم یا لوپرشر در صورتی که فشار لازم از حد مورد نظر کمتر شود، پمپ را خاموش می‌کند. سوئیچ‌های قوی یا پرشر هم در صورتی که فشار از حد مطلوب بالاتر برود، پمپ را خاموش می‌کند. در واقع این دو سوئیچ از دستگاه آب شیرین کن صنعتی در برابر فشار کم یا فشار زیاد محافظت می‌کنند. این سوئیچ‌ها بعد از پمپ فیلتر شنی و پمپ میکرونی قرار می‌گیرد.

هوزینگ جامبو فیلتر، محفظه پلاستیکی فیلتر است که داخل آن فیلتر نخی یا میکرونی قرار دارد. این محفظه به عنوان پیش تصفیه و ورودی آب در دستگاه آب شیرین کن استفاده می‌شود. این دستگاه در محل ورودی آب نصب شده و وظیفه پیش تصفیه را قبل از تصفیه آب اسمزی بر عهده دارد.

فیلتر ممبران یا غشا نیمه تراوا برای جدا کردن آلاینده‌ها و یون‌های سنگین موجود در آب استفاده می‌شود. همان طور که گفته شد آب با فشار به این غشا وارد می‌شود و در اثر این فشار مواد اضافی از آب جدا شده و آب خالص باقی می‌ماند.  این غشا  میکروارگانیسم‌ها، ذرات ریز، مواد آلی طبیعی و باکتری‌های موجود در آب را جدا می‌کند. این غشا به فضای کمی احتیاج دارد ولی در عین حال عملکرد بالایی دارد. این فیلتر با استفاده از اسمز معکوس بدون نیاز به مواد ضدعفونی کننده  و شیمیایی آب را تصفیه می‌کند. غشای ممبران انواع آلودگی‌ها را از آب جدا می‌کند و عملکرد آن بسیار ساده است. وسل ممبران محفظه نگهداری این فیلتر است.

یکی دیگر از تجهیزات دستگاه آب شیرین کن صنعتی هوزینگ فیلتر کارتریج استیل است. هوزینگ محفظه فیلتر کارتریج است که جنس آن استیل است و برای پیش تصفیه استفاده می‌شود.

 

محل نصب دستگاه آب شیرین کن صنعتی

محل نصب دستگاه اهمیت زیادی دارد و  محیط آن نباید سرد و مرطوب باشد

 

 محفظه تحت فشار یا پرشر یا پمپ پرشر که ظروفی برای نگهداری آب در فشار بالای  200 psi است. این محفظه‌ها تحت فشار زیاد قرار دارند و از این جهت باید در این مخازن به تامین ایمنی فشار توجه کرد. وظیفه این محفظه یا پمپ وارد کردن آب با فشار بالا داخل وسل است که ممبران در آن قرار دارد.

کربن فعال که به عنوان جاذب در دستگاه آب شیرین کن صنعتی استفاده می‌شود. کربن فعال باعث می‌شود تا رنگ، بو، مزه و کلر آب از بین برود. کربن فعال دو نوع است یکی کربن فعال گرانول و دیگری کربن فعال پودری.

کنترل کننده چند منظوره در دستگاه آب شیرین کن صنعتی به کنترل تجهیزات الکترونیکی دستگاه آب شیرین کن می‌پردازد. این تجهیزات مانند پمپ فشار قوی، پمپ فیلتر شنی، سیستم هشدار الکترونیکی و مواردی مانند آن است.

مخزن فایبرگلاس شنی و میکرونی که فیلتر شنی و میکرونی در آن قرار دارد و املاح و رسوبات درشت آب توسط فیلتر شنی حذف می‌شود. ذرات کوچک تا 5 میکرون نیز تو سط فیلتر میکرونی حذف می‌شود.

گیج فشار که در قسمت پیش تصفیه قرار می‌گیرد و میزان فشار وارد به غشا را اندازه گیری می‌کند. گیج فشار بر دو نوع گیج فشار خطی و گیج فشار تابلویی براساس نوع طراحی است.

شیر فیلتر شنی که عملیات تخلیه سریع، بکواش و فیلترینگ را انجام می‌دهد. این شیر فیلتر دو نوع است. شیر فیلتر شنی دستی و شیر فیلتر شنی اتوماتیک.

دوزینگ پمپ که مقدار مشخصی از آب را داخل کشیده و مقدار دقیقی ماده شیمیایی را به آب موجود پمپ می‌کند. این دستگاه آنتی اسکالانت را به عنوان ضد رسوب ممبران به آب تزریق می‌کند.

فلومتر میزان و حجم آب را در دستگاه آب شیرین کن صنعتی اندازه گیری می‌کند و جز ابزارهای اندازه گیری است.

 فلومتر از ابزارهای اندازه‌گیری در آب شیرین کن است

فلومتر از ابزارهای اندازه‌گیری در آب شیرین کن است

 

پیش تصفیه برای دستگاه آب شیرین کن صنعتی

پیش تصفیه مرحله اول تصفیه آب محسوب می‌شود. همانطور که گفتیم این مرحله برای این انجام می‌شود که انباشته شدن آلاینده‌ها در غشای نیمه تراوا باعث کاهش عملکرد این فیلتر می‌شود. در مرحله پیش تصفیه بعضی از آلاینده‌ها و املاح موجود در آب با استفاده از تجهیزاتی مانند فیلتر شنی و فیلتر کربنی از آب حذف می‌شوند. در این مرحله مواد معلق جامد در آب حذف می‌شوند. همچنین در این مرحله با استفاده از مواد ضد عفونی کننده مانند کلر میکروارگانیسم‌های موجود در آب تا حد زیادی حذف می‌شوند. از این طریق PH آب تنظیم شده و مواد رسوب کننده حذف می‌شوند.

مرحله پیش تصفیه در واقع برای حفاظت از  فیلتر غشای نیمه تراوا انجام می‌شود و به بهبود کیفیت آب تصفیه شده به روش اسمز معکوس کمک می‌کند.

 

عوامل تعیین کننده قیمت دستگاه آب شیرین کن

تعیین قیمت دستگاه آب شیرین کن صنعتی تحت تاثیر عوامل مختلفی انجام می‌شود. اولین عامل تعیین کننده قیمت، ظرفیت دستگاه است یعنی همان میزان آبی که دستگاه در طول یک شبانه روز تولید می‌کند. عامل دوم تعداد ماژول یا همان ممبران اسمز معکوس است. ممبران اسمز معکوس بخش اصلی هزینه‌ها را در بر می‌گیرد یعنی حدود هشتاد درصد کل مبلغ. تعداد ممبران براساس نوع کاربرد و ظرفیت دستگاه تعیین می‌شود. هزینه پیش تصفیه نیز عامل بعدی است. نکته قابل توجه این است که ممبران اسمز معکوس تنها ترکیبات جامدی را که محلول در آب هستند، جدا می‌کند. بنابراین حذف و جداسازی سایر ترکیبات بر عهده بخش پیش تصفیه قرار می‌گیرد. با افزایش غلظت سایر ترکیبات در آب، هزینه پیش تصفیه نیز افزایش خواهد یافت.

سایر عوامل موثر در میزان قیمت دستگاه آب شیرین عبارتند از  برند قطعات دستگاه، قدرت پمپ‌های تعبیه شده در دستگاه، جنس لوله کشی دستگاه، کیفیت آب ورودی و نوع آلاینده‌های موجود در آب.

 

دستگاه آب شیرین کن کاربردهای متعددی در کشاورزی و صنعت دارد

 

ابعاد و سایز دستگاه آب شیرین کن صنعتی

دستگاه آب شیرین کن صنعتی دارای ابعاد و سایز مختلفی است. ابعاد هر دستگاه بنابر ظرفیت و حجم آبی که روزانه تصفیه می‌کند، تعیین می‌شود. ظرفیت دستگاه‌های آب شیرین کن از  5 متر مکعب تا 5000 متر مکعب متغیر است. همانطور که گفته شد تعداد ممبران مورد استفاده در دستگاه با توجه به نوع آب و املاح موجود در آن و ظرفیت دستگاه تغییر می‌کند.

 

موارد مصرف دستگاه آب شیرین کن صنعتی

امروزه آب شیرین یکی از اصلی‌ترین نیازهای روزانه برای بیشتر صنایع است. از این رو  در اکثر صنایع نیاز به دستگاه آب شیرین کن صنعتی احساس می‌شود تا آب شیرین مورد نیاز را تامین کند. در ادامه تعدادی از کاربردهای دستگاه آب شیرین کن را در بخش‌های مختلف زندگی معرفی خواهیم کرد.

اولین کاربرد این دستگاه در تامین آب شرب مورد نیاز است. از این دستگاه برای جدا کردن املاح از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌شود.

کاربرد بعدی دستگاه آب شیرین کن صنعتی در کارخانه‌های تولید نوشیدنی مانند آبمیوه است. چرا که کیفیت نوشیدنی‌های این کارخانه‌ها ارتباط مستقیمی با طعم و کیفیت آب مورد استفاده در محصولاتشان دارد.

صنایع غذایی و لبنی و کارخانه‌های تولید آرد نیز به دستگاه آب شیرین کن احتیاج دارند.

مورد بعدی بیمارستان‌هاست. آب مورد نیاز برای دستگاه همودیالیز باید با کیفیت و تصفیه شده باشد. املاح موجود در آب مورد استفاده برای این دستگاه‌ها باید در حد معینی قرار داشته باشند. از این رو استفاده از دستگاه‌ آب شیرین کن در بیمارستان‌ها الزامی است.

 

کنترل کننده  یکی از تجهیزات دستگاه آب شیرین کن است که تجهیزات الکترونیکی را کنترل می‌کند

صنایع کشاورزی و دام و طیور نیز به آب تصفیه شده احتیاج دارند. مرغداری‌ها، دامداری‌ها، گلخانه‌ها و کشت‌های دیم از این فناوری در جهت تامین آب مورد نیاز خود استفاده می‌کنند. استفاده از آب با املاح کنترل شده به رشد بهتر دام و طیور و محصولات کشاورزی منجر می‌شود.

از تکنولوژی دستگاه آب شیرین کن صنعتی در صنایع داروسازی، آرایشی- بهداشتی و صنایع شیمیایی استفاده می‌شود.

همچنین آب مورد نیاز برای نیروگاه‌های برق، دیگ‌های بخار، کولینگ تاورها و سیستم‌های مبدل حرارتی توسط این دستگاه آب شیرین کن تامین می‌شود.

 

خرید دستگاه آب شیرین کن - لیست قیمت فروش آب شیرین کن صنعتی

برای خرید دستگاه آب شیرین کن صنعتی باید به نکات زیر توجه کنیم.ابتدا باید حجم دستگاه‌های مختلف را بررسی کرد و سپس براساس نیاز خود دستگاه با ظرفیت مناسب را انتخاب کرد. توجه کنید که حتما ظرفیت دستگاه را بیشتر از نیاز روزانه انتخاب کنید. چرا که دستگاه باید در طول شبانه روز بین 6 تا 8 ساعت خاموش باشد. روشن بودن شبانه روزی دستگاه باعث بالا رفتن استهلاک دستگاه می‌شود. مثلا اگر نیاز روزانه کارخانه شما 1000  متر مکعب است، دستگاهی تهیه کنید که ظرفیت آن 1500 متر مکعب باشد.

نکات دیگری که هنگام خرید باید به آنها توجه کرد عبارت است از کیفیت و چگونگی آب ورودی، میزان دبی تولید شده، میزان پساب و ساعات کارکرد مفید دستگاه. همچنین برای خرید آب شیرین کن صنعتی باید مواردی مانند سختی آب، میزان فشار پمپ، ابعاد مخزن ذخیره در ابتدای دستگاه و انتهای آن را در نظر گرفت.

پیش تصفیه مرحله قبل از اسمز معکوس است که آلاینده‌های آسیب رسان به ممبران را از آب جدا می‌کند

 

اگر می‌خواهید یک خرید خوب و در عین حال بی نقص داشته باشید باید هنگام خرید موضوعات زیر را به دقت بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشند. این موارد عبارت است از نوع پمپ پرشر استفاده شده در دستگاه و توان آن، نوع پمپ فیلتر شنی موجود، upvc بودن لوله کشی، هوشمند بودن تابلو برق و مرغوب بودن متریال. هم چنین باید بررسی کنید که آیا دستگاه آب شیرین کن  سیستم cip  اتوماتیک دارد یا خیر. علاوه بر اینها باید با توجه به کیفیت آب ورودی باید ابعاد مخزن frp را بررسی کنید.

دستگاه آب شیرین کن صنعتی را باید از شرکت‌ها و کارخانه‌های معتبر خریداری کرد. چرا که این دستگاه از قطعات مختلف تشکیل می‌شود که بر روی شاسی مونتاژ می‌شوند. توجه کنید که کیفیت هر یک از این قطعات بسیار اهمیت دارد. چرا ممکن است خرابی یک قطعه یا کیفیت ضعیف آن  باعث آسیب به  کل دستگاه شود. بنابراین بهتر است دستگاه از کارخانه و تولید کننده‌ای خریداری شود که به کیفیت تک تک قطعات اهمیت می‌دهد.

قیمت دستگاه آب شیرین کن صنعتی همانطور که گفته شد به موارد مختلفی بستگی دارد. این عوامل مانند ظرفیت و میزان آب تصفیه شده، جنس قطعات  استفاده شده مانند نوع کربن فعال به کار رفته و مانند آن. البته برند دستگاه و نیز شرکت سازنده آن نیز در تعیین قیمت دستگاه بسیار موثر هستند. برای آگاهی از لیست قیمت‌ فروش دستگاه آب شیرین کن صنعتی می‌توانید با متخصصان و کارشناسان شرکت ما تماس بگیرید.

 

نصب و راه اندازی دستگاه آب شیرین کن

پیش از نصب دستگاه آب شیرین کن صنعتی باید دبی آب ورودی و میزان فشار آن چک شود. برق محل نصب، متراژ محل سرپوشیده، مشخص کردن مسیر فاضلاب و ثابت بودن دمای محیط نیز از مواردی است که باید پیش از نصب دستگاه چک شود. در واقع اولین قدم برای نصب دستگاه انتخاب محل مناسب از نظر ثبات دما و عدم اختلاف دمای شب و روز و نیز ورودی فاضلاب است. برای راه اندازی و نصب نیز باید از کارشناسان متخصص و مجرب بهره برد تا بعدها مشکلی برای دستگاه به وجود نیاید.

نصب درست و نگهداری صحیح باعث افزایش طول عمر دستگاه می‌شود

 

نگهداری از دستگاه آب شیرین کن

برای نگهداری بهتر از دستگاه آب شیرین کن صنعتی بهتر است که نکات زیر را رعایت کنید. دستگاه نباید در جای سرد و مرطوب قرار بگیرد. بهتر است دمای محیط مناسب باشد. باید فیلترها مرتب بررسی شده و در صورت تغییر رنگ سریعا تعویض شوند. تا جایی که ممکن است آب ورودی  دستگاه کلر نداشته باشد. اگر آب حاوی کلر به آن وارد شد، باید هر چند ماه یک بار میزان کلر آن چک شود.

باید به طور مرتب از مواد ضد رسوب و آنتی اسکالانت برای از بین بردن رسوبات دستگاه استفاده شود.

هر 6 ماه یک بار باید دستگاه را شستشو دهید. فشار دستگاه را نیز باید به طور مداوم با استفاده از فشار سنج اندازه گیری کرد. در صورت تغییر در میزان فشار دستگاه باید با سازنده دستگاه یا سرویس کار تماس گرفته شود.

 

اصول نگهداری غشای نیمه تراوا یا ممبران

در دستگاه آب شیرین کن صنعتی مهم‌ترین بخش و قسمت ممبران است. برای مراقبت از این قسمت باید بخش پیش تصفیه مناسبی را در دستگاه قرار دهیم. در واقع باید عملکرد بخش پیش تصفیه را بهبود بخشید تا از ممبران دستگاه محافظت کرد. همچنین آب ورودی به دستگاه نباید کلر داشته باشد. توجه کنید که برای کاهش SDI آب نباید از مواد شیمیایی پلیمری استفاده کرد. این نوع مواد به ممبران آسیب می‌رساند. فیلترهای ممبران در صورت نگهداری اصولی حدود دو تا پنج سال قابل استفاده هستند.

 

جمع بندی

همانطور که گفته شد به دلیل کمبود منابع آب شیرین در دنیا، استفاده از دستگاه‌های آب شیرین کن صنعتی در تمام مناطق جهان با استقبال روبرو شده است. دستگاه آب شیرین از طریق روش اسمز معکوس به جدا کردن املاح و آلاینده‌های موجود در آب می‌پردازد. این دستگاه شامل سه دسته تجهیزات است. دسته اول تجهیزات پیش تصفیه که شامل فیلتر شنی، فیلتر کربنی و فیلتر کارتریجی یا میکرونی است. دسته دوم تجهیزات اسمز معکوس است که شامل ممبران یا غشای نیمه تراوا، پمپ فشار قوی و پمپ و مخزن تزریق آنتی اسکالانت می‌شود. دسته سوم نیز شامل تجهیزات کنترل است مانند فلومتر و شیر فیلتر شنی. قیمت دستگاه آب شیرین کن صنعتی نیز تحت تاثیر عوامل مختلف قرار دارد که هنگام خرید باید به این عوامل توجه کرد. این دستگاه در بخش‌های مختلف صنعت و کشاورزی کاربرد دارد و از آن برای تصفیه آب مورد نیاز استفاده می‌شود. برای خرید این دستگاه نیز بهتر است با تولید کننده‌های معتبر وارد معامله شوید.

Publish modules to the "offcanvas" position.