دریا صنعت آسمان

بررسی دستگاه یو اف

بررسی دستگاه یو اف

بررسی دستگاه یو اف

بررسی دستگاه یو اف

بررسی میکروفیلتراسیون


میکروفیلتراسیون یک مکانیزم جداسازی غشایی می باشد. مقیاس حفره غشایی آن در برابر سایر غشاهای جداسازی بیشتر است. در این مکانیزم اختلاف فشار بیش از یک اتمسفر به عنوان نیروی محرکه شناخته می شود. در فرآیند جداسازی غشایی میکروفیلتراسیون، ذرات با اندازه هایی بین 2/0 تا 20 میکرون از یکدیگر جدا میشوند. در ساده ترین شکل ممکن می توان گفت جداسازی غشایی مکانیزمی است که در آن ذرات معلق در محلول آبی از همدیگر جدا می شوند. این مکانیزم انواعی دارد مانند اولترافیلتراسیون، اسمز معکوس و نانوفیلتراسیون. در اصطلاح به میکروفیلتراسیون یک فرآیند کاهشی می گویند. در این مکانیزم مواد شیمیایی جدیدی به وجود نمی آید یا یک ذره با ذره دیگر واکنش انجام نمی دهد در واقع آلودگی های موجود حذف می شوند. به عبارت دیگر ذرات مختلف از طریق غشا های دارای حفره به صورت فیزیکی از همدیگر جدا سازی می شوند. جنس غشای میکروفیلتراسیون مختلف است.

سرامیکی، لیفی، پلیمری و فلزی جنس غشاهایی هستند که در این مکانیزم جداسازی استفاده می شوند.

غشای سرامیکی در این مکانیزم پرکاربرد تر از سایر غشاها می باشد. میکروفیلتراسیون کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارد. برای استرلیزه کردن آّب آشامیدنی و داروها، همچنین تصفیه آبمیوه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

تصفیه صنعتی یکی دیگر از کاربرد های مهم آن می باشد. امروزه شرکت های خصوصی و دولتی مختلفی برای تصفیه آب رود ها و فاضلاب از این شیوه بهره می برند. از میکرو فیلتراسیون برای جداسازی پروتئین های مورد نیاز از موادی همچون سویا بهره برده می شود. این مکانیزم مزایایی متعددی دارد. هزینه اولیه پایین، نگهداری آسان و بازده بالا نسبت به روش های دیگر از مزایایی است که این مکانیزم دارد.


استفاده در صنعت آب


در صنعت آب جهت رفع بسیاری از موارد مانند شیرین سازی آب شور از این مکانیزم استفاده می شود. بیشتر در مناطقی که آب های موجود بسیار شور می باشند و دسترسی به آب شیرین دشوار و هزینه بر است میکرو فیلتراسیون به کار برده می شود. جداسازی باکتری های مضر در تصفیه صنعتی آب بسیار حائز اهمیت است که توسط این مکانیزم میسر شده است. شیرین سازی آب شور توسط روش های دیگر معمولا نتیجه خوبی ندارند. چون علاوه بر اینکه زمان و هزینه بسیاری را مصرف می کنند، آب شیرین با کیفیت تحویل شما نمی دهند. سرعت این مکانیزم به خاطر ساختار غشایی که دارد بسیار بالاتر از حد انتظار شما می باشد. این سیستم در مناطقی که مصرف آب آشامیدنی نسبت به میانگین مصرفی آب بالاست، کاربردی تر می باشد. جدا سازی برخی پروتئین در صنعت شیر یکی دیگر از مواردی است که میتوان به آن اشاره کرد.


از دیگر مزایای میکرو فیلتراسیون می توان به کم حجم بودن آن اشاره کرد. با این سیستم می توانید از اکثر منابع مورد نیاز، آبی باکیفیت بدست آورید. به علت بالا بودن سرعت این مکانیزم شما وقت کمتری را هدر می دهید. اما ایجاد رسوبات در غشا را میتوان یکی از معایب میکروفیلتراسیون نامگذاری کرد. البته با آگاهی از محیط و نوع غشای مورد استفاده میتوان تا حد قابل قبولی از ایجاد این رسوبات کم کرد.

 

هم اکنون استعلام قیمت بگیرید

Publish modules to the "offcanvas" position.