دریا صنعت آسمان

انواع ظرفیت های زلال ساز تجاری

A variety of commercial clarifier capacities

انواع ظرفیت های زلال ساز تجاری

سیستم‌های زلال‌ساز چیست؟

در سال‌های اخیر با گسترش علم و پیشرفت صنعت، افراد برای آسایش بیشتر خود همواره در تلاش هستند. در این محتوا قصد داریم درباره‌ی انواع ظرفیت‌های زلال‌ساز مطالبی را بیان کنیم. همان‌طور که می‌دانید آب یکی از نعمت‌های حیاتی بشر به شمار می‌رود بنابراین سالم بودن آن نقش مهمی در زندگی افراد دارد. امروزه در تصفیه‌خانه‌ها سیستم‌های مختلفی وجود دارد که به تصفیه آب کمک زیادی می‌کند. سیستم‌هایی با انواع ظرفیت‌های زلال‌ساز در تصفیه‌خانه‌ها وجود دارد که بر اساس میزان آبی که وارد آن می‌شود تفاوت دارند.

در آب معمولاً ذرات ناخالصی وجود دارد که باعث کدر شدن آن می‌شود. این ذرات در کارکرد و عمر پمپ‌ها تأثیر می‌گذارد. اما سیستم‌های زلال‌ساز چیست؟ سیستمی که ذرات معلق و مضر را از آب می‌گیرد و آب سخت را به آب نرم تبدیل می‌کند. ذرات موجود در آب از مواد محلول و معلق تشکیل شده است که با زلال سازی می‌توان از رسوب آن‌ها در پمپ‌ها پیشگیری کرد.



زلال سازی کردن

مهم‌ترین بخش یک تصفیه‌خانه زلال سازی و فرایند انعقاد و لخته سازی آب است. فرایند زلال سازی به طور معمول با همزن‌های دور پایین انجام می‌گیرد ولی در تصفیه‌خانه‌های بزرگ به دلیل حجم بالای مخازن با روش دیگری انجام می‌گیرد. انواع مختلف زلال‌ساز به شکل ته‌نشینی مستطیلی، زلال سازی با جریان رو به بالاو راکتور زلال‌ساز وجود دارد. در این محتوا به معرفی انواع ظرفیت‌های زلال‌ساز می‌پردازیم.

معرفی انواع ظرفیت‌های زلال‌ساز

انواع ظرفیت‌های زلال‌ساز را بر اساس ویژگی‌های مختلف می توان دسته بندی کرد. بعضی از زلال‌سازها به صورت دایره هستند که برای نصب آن ها به زمین بزرگ با قطر حداقل 3 متر نیاز است. کاربرد این نوع زلال ساز ها در تصفیه خانه های بزرگ فاضلاب است. نوع دیگر زلال سازها در تصفیه خانه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد که برای ساخت آن ها به هزینه ی کمتر نیاز است. این نوع زلال ساز مستطیلی شکل است و دیوار مشترکی بین منبع و حوضچه قرار دارد که مواد انباشته شده در کف را به ابتدای استخر انتقال می دهد و سپس تخلیه می کند.



یکی دیگر از انواع ظرفیت‌های زلال‌ساز می توان از نوع تک عبوری آن نام برد که به صورت افقی تولید شده است. این نوع زلال ساز سه قسمت به شکل اتاق دارد که در اتاق اول مواد شیمیایی منعقد کننده با همزن تند در آب مخلوط می شود. در اتاق بعدی با دور کمتری این کار انجام می گیرد تا مواد موجود در آب ته نشین می شود. در اتاق سوم مواد ته نشین شده از کف استخر تخلیه می شود. زلال ساز با جریان رو به بالا از سمت پایین به طرف بالا حرکت می کند و در مکان های مخصوص جمع آوری می شود. در واقع با نگهداری آب در این قسمت ها و ته نشین شدن آن عمل زلال سازی انجام می گیرد.

یکی از اقداماتی که برای افزایش کارکرد مخازن انجام گرفته است استفاده از صفحات لاملا در تصفیه ی آب است. صفحات لاملا با تغییر جریان آب و کاهش سرعت آن باعث افزایش ته نشینی ذرات معلق می شوند. این کار موجب افزایش ظرفیت مخازن آب می شود.

هم اکنون استعلام قیمت بگیرید

Publish modules to the "offcanvas" position.