دریا صنعت آسمان

دیونایزر نیمه صنعتی

دیونایزر نیمه صنعتی

دیونایزر نیمه صنعتی

یکی از تجهیزات اصلی در صنعت پزشکی و بخش دیالیز، دستگاه دیونایزر نیمه صنعتی است. این دستگاه علاوه بر استفاده در تجهیزات پزشکی، با تصفیه آب و تولید آب خالص در صنایع بسیاری از جمله تولید مواد ضدعفونی کننده، نیروگاه ها، صنعت دارو، صنعت شیمی و صنعت الکترونیک نیز کاربرد دارد.

دیونایزر نیمه صنعتی:

آب با کیفیت و با میزان املاح پایین، علاوه بر مصارف انسانی، در صنعتی نیز دارای کاربردهای فراوانی از جمله در آزمایشگاه ها، صنایع شیمیایی، دارویی، پزشکی و... می باشد. که برای تصفیه آب به منظور تامین آب خالص برای استفاده در این موارد، از دستگاه دیونایزر استفاده می گردد.

دستگاه دیونایزر نیمه صنعتی تولید کننده آب دیونیزه می باشد، آب دیونیزه در واقع آبی است که کلیه یون های معدنی از جمله کلسیم، سدیم، سولفات و کلرید از آن حذف شده باشند.

دستگاه دیونایزر نیمه صنعتی چیست؟

آب تولید شده با دستگاه دیونایزر نیمه صنعتی؛ آب فوق العاده خالص است. که میزان خالصیت آن از آب مقطر نیز بیشتر می باشد، و تمامی مواد جامد محلول و یون ها کاملا از آن خارج شده و تصفیه می گردد. دستگاه های دیونایزر معمولی تنها به از بین بردن ناخالصی های موجود در آب می پردازند، این در حالی است که این دستگاه علاوه بر حذف این مواد، شدت دیونایزر بالایی دارد.

تفاوت دستگاه دیونایزر آب و آب شیرین کن صنعتی:

در حال حاضر صنعت تصفیه آب یکی از صنایع اصلی و حیاتی به شمار می آید، و روز به روز درحال پیشرفت و توسعه است. یکی از دستگاه های تصفیه آب که آب های غیر شیرین و غیر شرب را مورد استفاده قرار می دهد و سبب بالا رفتن کیفیت آب می شود، آب شیرین کن صنعتی است. که کارکرد آن ها مبتنی بر روش اسمز معکوس می باشد. که از دامنه کاربرد فراوانی برخوردار اند. اما در مقابل آنها، دستگاه دیونایزر قرار می گیرد، که با نام دستگاه تولید آب دیونایزر، دستگاه آب مقطر گیری و دستگاه تولید آب خالص نیز شناخته می شوند. این دستگاه با استفاده از روش اسمز معکوس، تصفیه آب را انجام داده که این آب فوق العاده خالص را دبی پایین انجام می دهد. آب تولید شده به وسیله دیونایزر از آب مقطر خالص تر است.

ظرفیت دستگاه دیونایزر نیمه صنعتی:

کاربرد این دستگاه تولید آب مقطر از آب قابل شرب است. بنابراین آبی که به این دستگاه ورود پیدا می کند، نباید از مشخصات شیمیایی ضعیف برخوردار باشد، چرا که در این صورت عمر فیلترهای موجود در دستگاه تصفیه آب کاهش یافته و سبب پایین آمدن راندمان خواهد شد.

دستگاه های دیونایزر برخلاف دستگاه های آب شیرین کن، قادر به تولید دبی خروجی بالا نیستند. و حداکثر ظرفیت آن ها 2 متر مکعب در طول شبانه روز است. با توجه به موارد گفته شده، می توان نتیجه گرفت که کاربرد دستگاه های تصفیه آب و آب شیرین کن و دیونایزر کاملا با یک دیگر تفاوت دارد، و هدف نهایی آن ها نیز متفاوت از یکدیگر است.

کاربرد دستگاه دیونایزر نیمه صنعتی:

کاربرد این دستگاه برای استفاده در برخی تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه دیالیز می باشد، چرا که عملکرد دستگاه های دیالیز، همانند عملکرد کلیه می باشد، و می تواند سبب مواد سمی از جمله آمونیاک و اوره از خون شود.

همچنین آب دیونایزر شده در موارد زیر نیز مورد استفاده قرار می گیرد:

تولید مواد ضدعفونی کننده

نیروگاه ها

صنعت دارو

صنعت شیمی

صنعت الکترونیک

صنعت میکروبیولوژی

صنعتی اپتیک

هم اکنون استعلام قیمت بگیرید

Publish modules to the "offcanvas" position.